massa saker

Igår var en rolig dag!
Jag och maken bestämde i fredags att vi skulle åka till Malmö för att kika på en ny barnvagn. Sagt och gjort, i regnet körde vi till Malmö, hittade parkering och hittade barnvagnsaffären.
Traskade in och hittade vagn nästan direkt, dessutom bra pris på den. De reade ut 08:orna för att få plats med 09:orna. Vi fick bra hjälp och kompletterade vagnen med hjulskydd och bäddmadrass. Alltså det blev en Emmaljunga City Cross -08 färgen är Melon Green. I paketet ingick regnskydd, mjuklift och footsack. Mjukliften gör man om till en åkpåse när det behövs.
Sen kikade vi runt lite till i affären bara för att se vad det finns för utbud och vad saker kostar. Det kom en annan försäljare (tror det var ägaren) och visade bilbarnstol men där avvaktar vi och ska bestämma oss vad vi vill ha. Inte köpa första bästa, precis som vi har gjort med vagnen. Vi har kollat på en Emmaljunga city cross sen i juli typ.
Sen frågade försäljaren om vi hade spjälsäng och skötbord, sa då att vi tänkte köpa på IKEA. Men så visade han oss Brio Moon Lux säng med matchande skötbord. Han hade så klart paketpris för det var en färg som skulle utgå ifrån Brio. Säng och skötbord skulle gått på 2900 men nu hade de 50% rabatt. Skulle vi köpt säng och skötbord på IKEA skulle vi betalat över 2000 för den säng och skötbord som vi tittat på. Så nu blev det billigare och sängen och skötbordet var fint.
Så istället för att bara komma hem med en vagn så kom vi hem med vagn, säng och skötbord.
Ganska skönt att ha det ordnat så nu är det bara kompletterande saker som behövs!

Jag var ganska trött i knoppen efter den shoppingturen, hände så mycket kändes det som!

Sen på kvällen igår hämtade jag upp Elin på ICA sen drog vi hem till Jessica. Där smaskade vi på smörgåstårta, lyssnade på allt Nova hade att säga, käka massa godis och spelade Buzz. En mycket trevlig kväll som gick alldeles för fort! Bebisen i magen var lugn så inte kunde Elin få känna någon spark, Jessica kände en spark i fredags så det var allt lite orättvist! :-)
Kommentarer
Postat av: Jessi

Jag hade verkligen super trevligt i går. Och som sagt fina saker ni köpt till knodden. H*n kommer glida som en prins/prinsessa i vagnen!;)

2008-08-24 @ 13:48:39
Postat av: Beatrice

Verkligen en jättefin vagn!

2008-08-24 @ 16:41:46
Postat av: Angeline

Vagnen var fin :) Läste senaste inlägget, vann du auktionerna?

2008-08-25 @ 20:32:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback