Livet som timvikarie

Idag körde jag till jobbet, såg framemot att arbeta och veta att jag har tre dagar till att jobba denna vecka. Cirka en timme innan jag skulle gå hem så ringde så klart hon jag ska jobba för, det visade sig att det inte blev någon operation denna vecka så hon skulle jobba sin helg. Så det var bara till att sudda ut dessa tre dagar......lite snopet. Nu vet jag inte när jag ska jobba nästa gång, hoppas de ringer typ imorgon.

Min mage har varit skum idag, känt mej lite illamående men har ändå kunnat äta. Känns som om jag är svullen som en ballong.

Vädret ska jag också gnälla på, det har regnat hela natten och det regnar fortfarande. Typsikt januariväder här nere i skåne.

Får se hur jag kommer att fördriva helgen nu när jag ska vara hemma och Kristian ska jobba dubbelt både lördag och söndag.

Usch va gnällig jag verkar idag....kanske ska ta mej en tupplur istället!

Måste bara säga att Svavelbröllop fortfarande är bra efter nästan 150 sidor! Sen hoppas jag att syrran köper de tre pocketböcker som jag önskar mej i födelsedagspresent. 2 böcker om Stephanie Plum och Blonde av Joyce Carol Oates.
Jag tror jag ska önska mej ett par gåstavar av Kristian, men vi får se!


Nu har jag läst ut Svavelbröllop. Den var så där....blev lite segt på slutet. Men jag ångrar inte att jag har läst den.
Jag vet inte riktigt vad jag ska läsa nu, är lite sugen på en bra deckare, eller så blir det en ungdomsbok som jag har lånat som ska vara väldigt sorglig. Blir nog den för den går nog fortast att läsa!

Får väl se om de ringer från jobbet imorgon.

Imorgon är det dags för lite bowlingträning igen, var en månad sedan sist så det ska bli skoj att rulla lite klot! Får se om jag får spela någon match i helgen.

Ahhh nu är det CSI på femman, missade avsnittet i måndags så jag passar på att titta på reprisen ikväll.

Wohoooo

Nu har även lilla jag skaffat en blogg! Fast så himla liten är jag inte, min 28-års dag närmar sej med storsteg. Sen om jag ställer mej på vågen så säger den; En åt gången tack. Men jag ska nog få tyst på den en vacker dag.

Idag är jag ledig, himla skönt att vara ledig två dagar i rad. Men imorgon är det dags för jobb igen. Jag har bara jobb fram till söndag vad jag vet, men som vanligt så hoppas jag på fler timmar. Det är det en timvikaries liv går ut på, att hoppas på fler timmar. Jag skulle bli himla glad om jag kan hanka mej fram till sommaren och sen få semestervikariat. Det skulle lösa många saker som jag går och grubblar på. Vi blir ju inte direkt yngre.

Vädret idag är grått och tråkigt. Fast vi har iaf snö och det är inte så vanligt här nere i södern. Selma och Toffie ligger bara och sover om dagarna, ibland hade det nog varit skönt att vara katt. Tänk att få ligga och sova hela dagarna, bli ompysslad osv.

Idag ska jag rulla köttbullar och hoppas på ett lyckat resultat, jag är inte så duktig på det här med köttbullar. Men sambon fick ett nytt stekjärn i julklapp från hans jobb så det går kanske bättre nu, slipper kanske pilla loss köttbullsbitar från järnet.


Nu är klockan snart 18 och vi har tuggat i oss god middag bestående av kebabbiffar, potatis, grönsaker och brunsås. Himla gott var det!

Det blev en sväng till bibblan tidigare idag och jag kom hem med tre nya låneböcker.
Dödssynden (To kill a mockingbird) av Lee Harper
När änglar faller (Falling Angels) av Tracy Chevalier
Tara Flynn av Geraldine O'Neill

Just nu håller jag på med Svavelbröllop (The Brimstone Wedding) av Barbara Vine. Började med en igår så jag har bara läst 50 sidor, men den verkar bra så jag hoppas att det håller i sig.Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!