*äcklad*

Jag har surfat runt lite och blir äcklad/chockad när jag läser vissa saker. Hur tusan kan man bli mer upphetsad när man har sex för man vet att man försöker bli gravida. Är det själva barntänkandet som är kicken då eller? Det låter väääääääääldigt äckligt iaf, bli upphetsad för att man försöker bli gravid. Det är för tusan ett barn man skapar, man ska inte bli upphetsad av tanken på barn. Barn är tabu i sextankar......så är det bara!

JAg blir även förvånad då jag läser att folk bara har sex när de ska ha ägglossning, varför inte ha sex oftare än så? Kan man inte ha sex bara för man har barn i huset?

Näe, just det,. Jag har ju inga egna barn så jag begriper mej inte på såna saker, det har jag själv fått höra från en säker källa. Jag är ju dum i huvudet när det gäller barn........

*gnäll*

Detta är min blogg och här får jag gnälla lite! =)
Vaknade idag med halsont, kändes som en stor klump som inte ville försvinna. Halsen kändes tjock och tungan halvt bedövad. Nu ikväll har jag ondare i halsen, kroppen känns som en urvriden disktrasa och tempen visar på 38 grader. Min diagnos är kanske halsfluss. Jag mår inget vidare alls.

Imorgon bitti ska jag ringa vc, vill se om det är halsfluss. Inget bra att gå runt med halsfluss och jag vill helst inte smitta min make.

Här hemma visar termometern på 25 grader inomhus men jag fryser lite. Ska snart lägga mej i soffan och ta på mej mitt täcke! Jag vill försöka hålla mej vaken ett tag till, annars lär jag väl vakna mitt i natten och kanske vara hur pigg som helst.

Hoppas ni har det bra iaf!

Fri

Imorgon är jag ledig, wow en hel ledig idag! Jag ska njuta av att kunna sova lite längre på morgonen!

På jobb har det hänt en liten obehaglig sak. En gubbe höll fast mej i armen samtidigt som han klappade med andra armen. Han berömde mej att jag var så duktig osv och ville inte riktigt släppa min arm när jag försökte dra den till mej. Sen kallade han men för jungfrun. Dagen därpå kom hans hand lite för nära mina bröst. Han är ganska stark men sitter dock i rullstol. Nu försöker jag hålla avstånd, svårt att ryta till. Jag vet inte om han menar det han håller på med eller om han bara vill vara snäll, eller hur jag ska uttrycka mej. Kroppskontakt är ju inget farligt om det handlar om hålla handen lite eller klappa lite på axeln. Alla människor behöver kroppskontakt, mer eller mindre iaf. Nu slipper jag iaf duscha honom osv, jag behöver inte gå dit om jag inte vill. Det är bra att man har arbetskamrater som ställer upp och en chef som lyssnar. Jag är inte den första som upplever obehag av honom och jag lär inte vara den sista heller.

Nu sitter jag här och väntar på att maken min ska komma hem, han ska nämligen köpa med sej en kebabtallrik till sin hungriga fru!

Annars har det inte hänt så mycket i mitt liv. Vi har planer som snart ska sättas i verket hoppas jag!