Våren är här!

V?ren ?r h?r!

Livsfarlig utsikt

Så heter boken jag läser för tillfället. Boken är skriven av Nora Roberts och denna bok är myyyyyycket bättre än Mördande hetta och tur är väl det! Skönt att se att hon kan skriva bra om hon bara vill! Dock tycker jag att den påminner lite om Flammande skyar, men det gör egentligen inte så mycket eftersom den boken är bra!

Idag har vi haft underbart väder! Jag har sett getingar och en humla, de surrade runt i våra krokusar. Jag städade av rabatterna lite idag så nu ser det lite bättre ut. Kristian och svärfar körde en massa skit till återvinningen. Skönt att få bort skiten. Sen har jag även tvättat en maskin. På seneftermiddagen så rev jag ner det mesta av tapeten i rummet vi ska renovera. Vi ska ta bort alla lister och sen måla taket. Ska bli skoj att se hur det blir när det är klart!

Imorgon ska jag spela bowlingmatch och öva med kören, jag ska även hinna med att äta någon våffla för det är ju våffeldagen imorgon! Får se om vi börjar riva upp mossa imorgon. Kristian kan köra mossrivaren så räfsar jag, taskigt om han ska göra allt. Det är viktigt att man hjälps åt, både invändigt och utvändigt. Även när vi skaffar barn så ska jag försöka se till att vi hjälps åt. Varför ska en få lattja runt medan den andra får slita med tråkiga sysslor. Barn kan också hjälpa till. De kan räfsa och lägga i små hinkar som de kan tömma. De kan räfsa i rabatten. Barn kan göra massor om man bara låter dem göra det och inte daltar eller skäller en massa. Det värsta som finns är mammor/pappor som blir hysteriska och höjer rösten för lilla minsta. Rör inte det och rör inte det och gå inte dit. Låt barnet röra på en sak, sen blir inte den saken lika intressant. Men säger man att de inte får röra ditten och datten så är det klart att de kommer att försöka röra de sakerna. Hmmm hoppas ni förstår vad jag menar!

Träningen har gått bra denna vecka
måndag: 15 min rask promenad på löpbandet och 60 min styrketräning
tisdag: vattengympa, 45 min
torsdag: bowling 60 min
fredag: 15 min rask promenad på löpbandet och 60 min styrka
söndag. bowlingmatch, tror det tar 1,5 timme.

Jag borde träna mer konditionsträning, får väl bege mej ut på raska promenader med stavarna. Jag vägde mej i morse och vågen visader neråt, än så länge tror jag det är -3 kg. Ska bli kul att se vad vågen visar på söndag nästa vecka, då ska även måttbandet fram! Det är inte skoj att ställa sej på vågen och se att den visar tre siffror.....jag måste lägga manken på och tänka på vad jag stoppar i mej. Men det är nog bättre att gå ner sakta så jag hinner vänja mej vid att träna och lära mej att äta rätt. Men det skulle vara skoj att vara lite smalare när jag står framme vid altaret. Men jag kommer nog att känna mej vacker iaf, och jag hoppas att jag är vacker i min blivande mans ögon!

Jag börjar misstänka att jag inte tåler en massa laktos.......får se om jag beställer läkartid för att se om min misstanke stämmer. Det kan ju vara bra att veta. Händer sånt här "trevligt" fler gånger så får jag nog ringa.