Fixat

Nu har vi äntligen fixat vigselringen, vi var på Smycka och beställde den idag. Först så hittade jag inte exakt den som jag tittat på tidigare utan valde en anna som jag också gillade. Men när vi stod och skulle välja storlek på diamant till Kristians ring så visade hon den ringen jag sett från början. Alltså hon skulle bara visa storlek på sten och jag bara, men där är ju ringen! Så jag bytte så jag fick den jag sett ut för några veckor sedan. Lovisa heter den, men jag ska ha hamrat guld. Sju stenar i varierande storlekar. Me like it!

Nästa vecka ska jag fixa brudbukett, prata med frisören och ringa ateljen om min klänning. Måste även lära mej gå med klackeskor!

Idag är jag ganska så trött, har haft en intensiv vecka.
Måndag: skola 8-13.45 (skrev prov sista timmen annars så slutar vi 14.10), jobb 14-22
tisdag: skola 10.20-11.20, jobb 12-22
onsdag: skola 8-13, jobb 14-22
torsdag: skola 8-11, jobb 16.30-21.30
fredag: jobb 7-16, sen vart iväg och kom hem 21.30

Men imorgon är jag ledig, iaf som det ser ut nu. Jag ska njuuuuuuuta av att kunna ligga kvar i sängen. Sen jobbar jag söndag och måndag.

Natt

Jag har suttit vak i tre nätter, får se om det blir fler. Men jag hoppas att det inte blir fler nätter i rad, jag vill gärna sova i min säng i natt.

Om nätterna kan många tankar fara runt, några timmar så stänger hjärnan av för några tyngre bestyr. Under tiden hjärnan är avstängd så orkar jag inte läsa och inte lösa korsord. Det enda jag orkade var att glo på tv. Ont i kroppen fick jag, då fick jag upp och gå runt lite, ta frisk luft från balkongen. Balkongdörren var öppen en bit hela natten så det inte blev för varmt i sovrummet. Vid 4-5 tiden så började jag frysa en del, det var även då jag var som tröttast. Iaf i natt......6-7 var jobbigt, då ville jag bara hem och sova. Den jag satt vak hos sov gott största delen av natten, men var orolig den tid det är jobbigt att hålla sej vaken nämligen 3-4. Då var det skönt när ssk kom förbi, fick pratat lite, då piggnade jag till igen.

Dessa tre nätter jag har suttit så har jag tittat på MacGyver, vad skulle han ha gjort utan sin fickkniv, tuggummi och gem?

Fåglarna började sjunga redan innan 3 på natten, väldigt tidigt tycker jag. Det var inte ens ljust ute vid den tiden.

Natten är tyst och lugn, jag kände mej lite ensam när jag stod ute på balkongen. Men ibland såg jag skymten av nattpatrullen.

9 timmar är lång tid, men när jag väl ska gå hem, så känns det som om natten bara har svischat förbi, märkligt, mycket märkligt!

En helt annan historia

Jag tänkte dela med mej av de böcker som jag läser. FÖr tillfället är jag uppe i En helt annan historia av Håkan Nesser.

Det är andra boken om Gunnar Barbarotti, det ska bli totalt fyra böcker om honom.

Info om boken (text från adlibris)
Ett antal svenska turister umgås ett par sommarveckor i Finistère i Bretagne i början på 2000-talet, två par och två löshästar, sex nyblivna vänner inalles. De badar, äter, gör utflykter och flirtar en smula över äktenskapsgränserna. Kvar finns några spridda foton, möjligen en gruppbild, en akvarell,  och en anonym dagbok som skildrar deras eskapader. 
   Fem år senare börjar någon döda dem, en efter en, men först sedan kriminalinspektör Gunnar Barbarotti i Kymlinge brevledes förvarnats om morden. Det förblir ett uppmärksammat men ouppklarat mysterium och drevet mot den ansvarige polisen går i kvällspressen.

Nu så....

har vi kanske bokat en limousine som ska ta oss till hotellet i Helsingborg. Det hade varit himla fräckt att gå limo, inte så ofta vi gör det! =)

Inbjudningarna är postade......=)

Bröllopsfixande

Ja, snart är det bara två månader kvar till klockorna klämtar. Saker och ting börjar falla på plats. Detta har hänt på de två senaste dygnen (alltså saker som rör bröllopet)
*köpt örhänge, långa gnistrande saker, skitsnygga tycker jag!
*köpt halsband, silver med gnistrande stenar, hängsmycke. Mycket snyggt det med!
* Köpt skor till mej och Kristian
*bokat svit till bröllopsnatten

Kristian har kollat efter kostym men inte hittat någon han gillar. Viktigt att han också har något som han känner sig snygg i.

Nästa saker på min lista är underkläder och brudbukett. Underkläderna är viktigast för tillfället, måste skaffa dem innan jag kan ringa ateljen igen för att fixa det sista med klänningen.

Jag kan lugnt erkänna att jag börjar känna mej smått stressad. Men jag tror att allt kommer att lösa sej till sist!