Mer plugg?

Har varit ledig hela dagen, mycket skönt må jag säga!
Imorgon jobbar jag 7-16, sen ska jag handla lite till kalaset som är på söndag. Ska även hinna med att städa lite!
På lördag är vi knappt hemma. Kristian jobbar 6-14 och jag bowlar 12.20 och är klar vid 14. Sen ska vi åka till Höganäs, ska gå på marknad! Ska även träffa mina två äldre syskon på lördag!

På söndag är det som sagt kalas för Kristian fyllde ju i måndags, jag börjar dock jobba 16.30 så jag är inte närvarande så länge på kalaset.

Nu ikväll har jag haft en liten fundering på att läsa någon kurs på distans. Skulle vara skoj att läsa litteraturvetenskap eller något sådant. Utbildning skadar aldrig och har man disciplinen att plugga via datorn så varför inte göra det? Jag ska grubbla lite till på saken. Det är för sent nu att söka till vårterminen men man kanske kan börja med det till hösten. Eller så söker man redan nu till våren, men jag vet inte hur tuff sista terminen blir på usk utbildningen!

*ledsen*

Jag är så less på folk som behandlar djur som slit och släng saker, när man lessnat på dem så gör man sig av med dem. Ska vi börja göra samma saker mot människor som vi gör mot våra djur? Ledsen lilla mamma nu har jag ledsnat på dej så nu får du ta och dö........nej jag tror inte det va! Jag skulle aldrig få för mej att göra mej av med mina katter för att jag ledsnat på dem, jag kommer nog aldrig att ledsna på dem. Det var tokjobbigt när vi fick avliva våran hund när han blev sjuk, jag blev lessen när min gamlekatt blev avlivad i våras. Jag vet redan nu att det kommer att bli jobbigt när våra katter blir dåliga och kanske måste avlivas. Min önskan är att de somnar in i sömnen. Sen förstår jag inte alla dem som släpper ut sina sköldpaddor, ormar osv osv. Varför skaffa sådana djur om man inte orkar ha dem eller förstår vad det innebär? Läs på och tänk efter innan ni skaffar er husdjur! Det är ett ansvar från det man får dem till dess de ska få somna in p g a sjukdom eller helt enkelt somnar in av naturliga orsaker.
Vi har diskuterat om vi ska skaffa en ny hund eller inte men just nu ligger vi lågt. Vi har inte den tid som krävs och vi lär väl inte få mer tid framöver. Men en vacker dag kanske vi är hundägare igen! Katt kommer jag nog alltid vilja ha, så länge inte allergier sätter stopp för det.

Nej, skärp er! Behandla djuren med respekt!

Idag har vi ätit god middag hos svärmor. Förrätten var smarrig, huvudrätten var smarrig och efterrätten var smarrig! Ikväll har vi inte gjort så mycket. Vi kom hem från svärmor strax efter 19. Sen har jag tittat på svensson, svensson och nu är det Babben. Sen vet jag inte vad jag ska göra. Kristian körde till jobbet precis.

Imorgon bitti klockan 9 ska jag spela bowlingmatch, får se om det går bra. Jag hoppas så klart att det går bra. Efter matchen ska jag titta på när a-laget spelar. Får se om de lyckas vinna imorgon!