Hur ska det gå?

Jag kom på att några av er inte har lunarstorm där jag faktiskt skriver blogg ganska regelbundet, så jag tänkte att jag klistrar in bloggtexten här med. Är det okej med er? =)

På fredag har jag prov på lite ordklasser men som tur är så kommer bara substantiv, adjektiv, verb och adverb. Dock har jag problem att lära med adverb, har inte riktigt fattat hur jag ska göra. Det värsta är att jag skjutit plugget framför mig. Idag har jag gjort en del läxor och har inte hunnit med grammatiken. Imorgon är jag i skolan 8-13.30 sen åker jag och jobba 14-22 så jag får nog ta med mej papperna till jobb och försöka kolla igenom det på min rast. Men jag ska nog lyckas skrapa ihop ett godkänt.....

Nästa vecka har jag prov om psykoser och neuroleptika.......spännande, eller inte. Men jag ska nog lyckas skrapa ihop ett godkänt där med. Jag ska hinna med att skriva en bokreflektion med, jobbigt med bokreflektion för jag måste utveckla saker och ting. Det är bättre med en recension! =)

Jag ska dessutom hinna baka bullar till på måndag, för jag var så dum som sa att jag kunde fixa fika till ambulanskillen/tjejen. Men bullarna får jag baka efter jobb på söndag, slutar ju 13.30, eller så bakar jag bullarna på fredag och fryser in dem. Upptinade bullar är ju också ätbara. Ja, det löser sig nog.

Jag börjar bli snuvig tror jag......men jag har inte tid att bli sjuk innan helgen. Behöver jobbtimmarna som jag har fått. Jag kan lugnt erkänna att det är ganska jobbigt att gå i skola på heltid och samtidigt jobba, dock kommer jag bara upp i 70 timmar (än så länge). Men det är 70 timmar som egentligen skulle bestå av vila och plugg. Men det har ju fungerat i två terminer så det fungerar nog i två terminer till. Vi är bara i skolan nästa vecka med sen går klassen på praktik i fyra veckor och efter det har vi en veckas lov. Jag ska jobba så många timmar jag får och så ska jag göra undan lite skolarbete (bl a läsa Vredens druvor i svenskan och jag hoppas att den är bra). Vredens druvor valde jag för jag vill läsa en bok som jag kanske inte skulle läsa annars. Jag har tidigare läst Möss och människor och vet inte om han skrivit någon annan bra bok, alltså John Steinbeck.

Nej nu ska jag titta lite på grammatiken för sen ska jag se Grey's anatomy! =)