mitt i veckan

Idag har jag jobbat 7.15-12.15. Sen körde jag direkt till skolan och hade lektion 13-15.

Nu i eftermiddag har jag känt mej hängig och börjat nyst en del. Inte konstigt om jag blir förkyld då delar av klassen är snoriga. Men en förkylning dör man inte av, hoppas jag! Har jag tur så håller den sig borta!

Annars har det inte hänt så mycket idag. Jag kämpar mot tröttheten, ska försöka orka se Barnmorskorna ikväll. Eller så spelar jag in det och lägger mej tidigt ikväll med. En vacker dag så kanske tröttheten ger med sig. Tyvärr har jag ingen energi till skolarbete heller, men jag måste ta tag i det.

I sommar kommer jag att ha semester vecka 30, skönt att veta att jag och Kristian har en vecka ledigt tillsammans. Får se om vi sticker iväg någonstans då. Jag är faktiskt lite sugen på Kolmården igen, där är så fint! Eller om vi tar ett nytt resmål och bokar in oss på något hotell. Skönt att bo på hotell, gärna ett ställe med stor frukostbuffé! Det kommer även hända lite annat smått och gott i sommar, skoj skoj! Om tre månader har vi firat 1-årig bröllopsdag! Skulle vara mysigt att bo på Marina Plaza för en natt, men jag vet inte hur vi jobbar när vi firar vår bröllopsdag.

lång dag

Jag ska försöka orka skriva lite i min blogg, är ofantligt trött men det har sina orsaker....

Idag har varit en lång och händelserik dag. Klockan 7.45 styrde jag bilen mot Lunds universitetsjukhus. Det var nämligen dags för studiebesök på BUS (barn- och ungdomssjukhuset), OP och sterilcentralen. Det sistnämnda kunde jag varit utan. Barnop var intressant och vi fick se en massa instrument som använd. Jag fick provligga operationsbordet.
Efter lunchen så besökte vi OP (operationsavdelning). Jag och Jessica fick gå in i en sal där man opererade en äldre man som hade matstrupscancer. Vi stå på en pall och kika när de rotade runt i mannens tarmar. Det kändes lite bisarrt ett tag. Jag tittade på mannens ansikte, han såg ut att sova, sen tittade jag förbi den gröna duken och ser en uppfläkt bröstkorg. Man såg på de inre organen när hjärtat slog för tarmarna typ gunga i takt. Revbenen var uppsågade och gubben var snittad från typ halva bröstkorgen och ner tror jag. Vi fick se levern och diafragman. Tarmarna, matstrupen och magsäcken. Ja, det var faktiskt intressant. Skulle gärna sett någon mer operation. Klockan 14 slutade min grupp och vi for hem. Sen har jag kämpat med att hålla mej vaken, men snart ger jag upp!

Imorgon är jag ledig från skolan, skööööönt! Ska passa på att sova imorgon bitti!

Idag var Selma och Toffie ute i trädgården. Selma trivdes direkt men Toffie tycker att det är lite läskigt. =)

Det var allt för idag!