Mycket

Mycket ska man höra och läsa innan öron/ögon ramlar av.

Jag läser mycket på familjeliv.se och får mej ibland många goda skratt och diverse annat.
Varför kan man inte ha ett fönster öppet medan man anser att man kan ha takfläkte/bordsfläktar igång. Det drar mer ifrån en fläkt än från ett fönster, iaf om man inte har korsdrag.
varför inhägnar folk sina trädgårdar när barnen ändå inte får vara ute och leka ensamma, man har väl koll på dem genom ett fönster.
varför skaffa fler barn om  man inte orkar med dem man har?

ja, det är många funderingar jag får........men jag vet väl inget för jag har ju inga egna barn, förutom den som sprattlar runt i magen för tillfället!

Idag är min sista semesterdag, känns vemodigt! Vaknade med värsta magknipet, satt på dass en kvar, fick ont i magen efteråt, kändes som en sammandragning eller nått. Tog drygt två timmar innan jag somnade om.

Vid 10.40 ringde grannen och berättade att han hade haft inbrott i sina bilar tidigt på morgonen, obehagligt! För antagligen har samma tjuv varit inne hos grannen när de var på nedervåningen. Tur min make har semester ett tag till, skiter f-n i brallan om det kommer en inbrottstjuv när jag är ensam hemma.

Torsdag och fredag tillbringades i Helsingborg för där var det festival. Min make var även inne igår men jag stannade hemma, var alldeles slut i kroppen.

Imorgon går jag in i vecka 22+0!

psssst

Pallar ni inte av mina åsikter och tankar så behöver ni inte läsa här, ingen som tvingar er.
Man kan inte hålla med allas åsikter, så är det bara.

Tar ni illa åt er så gör inte det, jag skriver bara vad jag känner för tillfället. Det är väl tillåtet?

Ul och lite annat!

Den 7/7 var vi på ultraljud och bebisen mådde så bra så! Sussade gott i min mage! Efter ul så firade vi vår bröllopsdag!
I fredags var vi hos bm för första gången sen inskrivningen. Jag har gått ner 2 kg (alldeles utmärkt, går gärna ner mer), blodtryck 133/88 (ok), hb 133 ( mycket bra enligt bm). Sen fick vi höra hjärtljuden, underbart! De låg på 152 slag i minuten (bebisens hjärtljud alltså). Sen undrade bm om vi ville se bebis igen och självklart ville vi det! Fick se en alldeles perfekt liten hand!  Både jag och Kristians tittade med stora stolta leenden på vår lilla bebis!

Idag går jag in i vecka 22, bara 18 veckor kvar. Tiden rusar!

Jag irriterar mej på en del folk som typ stör sej på att jag har gått ner i vikt. Nej, jag bantar inte! Kan inte hjälpa att jag har turen att gå ner i vikt de första 21 veckorna som jag har varit gravid, osis för er som stoppat i er en massa godis, snabbmat osv och kanske gått upp sisådär 15 kg.
Nej, jag tycker inte heller synd om er som inte ska ha fler barn. Det är faktiskt självvalt, ingen som tvingar er till att inte skaffa fler barn.

Är jag egoist? Kanske det, men det struntar jag i för tillfället för i den här bloggen handlar det om mig och mina känslor och mina tankar!

Denna vecka har jag semester, skönt! För augusti går åt till att jobba! I september tänkte jag fråga maken om vi ska ta en tur till Ullared för att shoppa bebissaker! Denna vecka hoppas jag att vi kommer iväg och kikar på vagn, det är dags för det nu!

vecka 18+3

Idag fyller min mamma 56, grattis grattis! Hon ska få ett presentkort på fotvård åt oss, hoppas det uppskattas! Jag träffar henne inte förrän imorgon för idag skulle de iväg.
Hon är nog lite nyfiken på min mage med, har inte träffat henne sen dagen innan midsommarafton!
Idag är det äckligt varmt ute så jag håller mig inne. Klarar inte av värmen nu när jag är gravid, iaf inte om det är vindstilla.

Okej, håll i er, jag lägger ut lite magbilder.

18+1

16+3
16+3 lite bättre ljus.