Sköna maj, välkommen till vår bygd igen!

Då var det maj och jag undrar vart tiden har tagit vägen! Ska tiden rusa så här fort så har jag snart ingen bebis längre, men då är det bara till att sätta igång verkstaden igen *asg*

Valborg var lugn för min del. Kristian jobbade eftermiddag så jag ringde min mor och frågade om de ville komma hit och glo på hockey (sverige-ryssland) och sen titta på brasan nere vid dammen. Hon skulle hämta min bror i Höganäs men sen kom de, de missade första perioden och var här strax innan 17. Vi glodde på hockeyn, snackade och lekte med Lukas. Mest Peter som lekte med Lukas, och Peter var visst en favorit! Sen gjorde jag avancerat käk, spagge och korv, värsta lyxmiddagen! Men vi blev mätta och det var ju huvudsaken!  Sen satte vi oss för att se hockeyn mellan canada-tjeckien, såg första perioden sen drog vi ner till dammen. Kom lagom till fackeltåget. Där var mycket folk som vanligt, tänk att så många åker till lilla Oderljunga!  Brasan tog sig direkt och kördes ut på dammen. Sen satte fyrverkerierna igång,jag hade tagit på hörselkåporna på Lukas så han vaknade inte av smällandet. Efter fyrverkerierna knallade vi hem igen, var borta en timme.

Vi satte oss och såg sista perioden och under tiden kom Kristian hem. Gästerna åkte hem vid 23, och sen fick Lukas mat och somnade strax innan midnatt.

Han fick smaka banangröt igår men han verkar inte gilla den, ser ut som om han ryser i hela kroppen så jag ska testa mild havregröt istället. Jag smakade på banangröten och jag förstår varför han inte verkar gilla den för den var inte god!

Nu idag ska vi iväg till Jula för Kristian ska köpa en ogrässpruta och jag ska in på Cubus och byta en body som har ett litet hål. Sen vet jag inte vad vi ska göra!

Kommentarer
Postat av: Beatrice

Ja,starta upp verkstaden igen vet jag :-P

Det röstar jag för..hehe..



Låter som att ni hade en riktigt trevlig valborg ler..Härligt!



Jag tycker att banangröten är mumsig,men att de små liven inte tycker det i början,det förstår jag.. För mammas tisse är ju bäst,då dom inte känner till ngt annat ler



2009-05-01 @ 20:54:19
Postat av: Annika

Kul att du gav honom lite gröt. Men jag tror, som du skrev, att du ska testa mild havregröt först. Inte alla barn som gillar gröt med första mötet med gröt brukar vara lite skeptisk mycket beroende på konsistensen. :-)

Postat av: Banangröt

Gröten är jättegod =D Havregröten smakar inte så mkt.. Han kommer rynka på näsan till han vant sig vid det ;)



Å spagge var det roligaste jag hört på ett bra tag =D

2009-05-02 @ 09:10:14
Postat av: umzacharia

Du är utmanad i min blogg=)

2009-05-02 @ 22:15:46
URL: http://umzacharia.blogg.se/
Postat av: Nancy66

Hoppar in och önskar er en fin söndag, här ska vi till JULA idag tänkte vi. Kanske hittar något kul..:-)

2009-05-03 @ 13:07:41
URL: http://nancy66.zoomin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback