påskhare

Kommer påskharen till era barn?

När Lukas blir äldre så ska givetvis påskharen hitta hem till Lukas! Man behöver inte proppa ägget fullt med godis. Jag tycker mest det är en trevlig tradition, samma sak som att jultomten kommer med paket på julafton.

Kommentarer
Postat av: Ciliah

Här kommer påskharen :) Den stackaren hade ett vansinnigt sjå i år med att hitta gömställen och knåpa ihop rebusar, så den fick lite fler grå hår i pälsen ;) Men barnen blev glada och tyckte det var kul trots att de är stora. Matilda fick inget i år...

Postat av: Ciliah

Tack! Den boken hade jag helt glömt bort, fick ju också den av bvc. Lite virrigt här, amningshjärna kanske hihi.

2009-04-12 @ 18:20:29
URL: http://ciliah.blogg.se/
Postat av: Beatrice

Ja,jag sa till våra barn att påskharen varit här med äggen och sen får dom leta dom. Men det är inte så att han kommer in här så att dom får se ngn utklädd som det.

2009-04-12 @ 19:28:18
Postat av: Anna

Ingen hare riktigt, men leta ägg fick Filip göra hos farmor & farfar i år! Godis fick han i ägget också, det uppskattades! :-) Han brukar aldrig få godis av oss, så till påsk kan han unna sig lite tycker jag.

2009-04-13 @ 18:37:21
URL: http://anna.rundkvist.com
Postat av: Nancy66

Ja, här kom påskharen med ägg, gömda var de också så de fick allt leta efter dem. :-) Lilla barnbarnet Neoh på 10 månader fick allt också ett litet ägg, någon chokladbit i och en peng. Ägget var roligast kan jag tala om,,,,hihiHa en fin dag,

2009-04-14 @ 10:32:49
URL: http://nancy66.zoomin.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback