Utfärd

Idag körde vi återigen till skånes djurpark, solen sken och det var så fint ljus att fotografera i. Jag fotade bara med min lilla kamera, maken fotar med den stora. Men det är skoj att titta på alla djuren iaf. Lammen är så söta, de sprang runt och busade en himla massa! Visste ni att storkarna klapprar med sina näbbar? Det låter rätt mycket! Vi hade även äran att höra tranorna "skönsång", de kommer upp i rätt många decibel, tror att djurparksarbetaren sa närmare 20 decibel.

Vi kom till parken vid 13.30 och åkte därifrån strax innan 17. De stänger entrén 15, men man får vara där inne två timmar efter stängningsdags.

Vid serveringen kom ekorren igen! Han var ca 30 cm ifrån mina fötter, han spanade även på vår vagn men gjorde inget. Lukas sov den mesta tiden i parken idag med, men satt upp när jag och Kristian fikade. Bytte även blöja på honom ute i det fria, det gjorde jag igår med. Tror inte att en rumpa dör av lite frisk luft! Sen var där inte en masa folk när jag gjorde det så jag irriterade nog ingen.

När vi kom hem vid 18-tiden så satte jag igång en maskin tvätt, plockade lite allmänt och städade toan här nere. Där blir dammigt så fort, en lite nackdel med att ha en fläkt som suger ut luft från toan. Sen blir det ganska dammigt i rum som man är mycket i och toan besöks en hel del av oss, eftersom det är toan här nere, vi tillbringar mest tid på nedervåningen. Kristian laddade diskmaskinen, hämtade hem korv som vi hade beställt (prinskorv, varmkorv och falukorv) och han fixade dagens middag.

Efter vi hade ätit så slängde jag sopor och hängde tvätt medan Kristian underhöll Lukas. Sen har Lukas fått amma en massa ikväll, får se om han håller sig mätt en längre tid.

Min mage gjorde lite uppror ikväll, den gör det ibland. Men nu efter en timmes uppror så känns det bättre. När den gör uppror så mår jag illa, fryser och springer på toa. (intressant va?) Inte så roligt när man samtidigt har en son som vill amma. Men vad gör man inte för sin lilla prins?

Om jag mår bra imorgon så blir det nog en promenad hem till mormor.

Kommentarer
Postat av: Beatrice

Vad kul att åka till djurparken. Jag älskar djurparker,även våra barn..Men det gör nog alla barn..hihi..Hur långt har ni till den djurparken? Vi har 20 mil till närmaste djurpark,men den ligger i Finland. Men den är jättebra! Barnen har precis i dagarna börjat att prata om att dom vill dit igen. Det finns isbjörnar där och dom gillar verkligen dom ler. Förra året var vi dit 31/3,bara för att det var isbjörnarna som var mest intressanta för Melvin,så då ville jag dit medans det fortfarande var snö. Sen var vi även dit på sommaren också.2009-04-03 @ 08:02:14
Postat av: Nancy66

Hihi, här har det bytts många rumpor i det fria...

Roligt med djur, jag längtar tills de öppnar minizoo här, killarna älskar att gå där och strosa. Hoppas din magge lugnar sig. Ha en fin kväll,


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback