Eremitkräftorna

image8

Igår eftermiddags läste jag ut Eremitkräftorna och jag säger bara Woooooooooow!
Det är läääääääääängsen en bok fick mej att fastna så här totalt, men så klart slutade boken med en riktig cliffhanger så nu vääääääntar jag med stor förväntan på nästa bok. Den finns visst på norska men är ännu inte översatt till svenska. Nu är jag så sugen på att läsa böcker i samma stil som de här så om någon har tips på det så skriv gärna en liten kommentar till mej!

(text från adlibris)
Vid trettiosju års ålder har Torunn Neshovs liv tagit en ny och oväntad riktning. Allt började med hennes farmors död, då hon för första gången mötte släkten på sin fars sida. När Torunn lär känna bröderna Neshov råder det en okaraktäristisk turbulens i deras liv.

Torunns pappa Tor driver släktgården utanför Trondheim. Han är äldst, en ensling som inte gärna tar hjälp utifrån, men en dag inträffar något som medför ovälkomna förändringar. 

Samtidigt blir mellanbroder Margido, den korrekte begravningsentreprenören, idogt uppvaktad av en änka som visar sig mycket svår, för att inte säga omöjlig, att undkomma.

Och i Köpenhamn får yngste brodern Erlend, som älskar det luxuösa liv han lever med partnern Krumme, ett förslag som kan innebära en total förändring av hans tillvaro.

Det är i detta skede som Torunn blir brödernas vän. Men hur mycket är storstadsflickan från Oslo villig att förändra sitt eget liv för den nyfunna släktens skull? När Torunn får veta att hon är nästa arvtagare till gården ställs hon inför ett val som är allt annat än enkelt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0