Ut ur mörkret

Idag läste jag ut ännu en bra bok, det är skönt när jag hittar böcker som jag inte kan lägga ifrån mig. Det ger mig tillbaka läslusten!

Ut ur mörkret är skriven av Linda Caine och Robin Royston. Robin är en psykoterapeut som tar sig an en patient som heter Linda Caine. Linda drabbas av en djup deperssion och man får följa hennes barndomsresa som döljer många hemska hemligheter. Som liten bodde Linda med sin familj i Rhodesia som ligger i Afrika (idag är Rhodeisa två länder Zambia och Zimbabwe).

Redan från första sidan är jag fast, jag bara vill veta vad som har hänt Linda. Jag kan känna hennes ångest igenom boken och jag gottar mej inte i hennes elände. Jag blir förundrad över att hennes tro till Gud inte rubbas under hennes inre resa, efter allt hon har varit med om så borde hon tvivla tycker jag.

Boken är på 500 sidor men vips så var boken utläst. Jag har läst de timmar då Lukas har sovit under dagarna så nu är det dags att ta fram dammsugaren, den har fått vila tack vare boken!


Intrång

Häromdagen läste jag ut en ganska så spännande bok som heter Intrång skriven av David Morrell. Jag valde den som månadensbok ifrån pocketklubben eftersom jag aldrig har hört talas om David Morrell. Jag tror att Intrång är den första boken som har blivit översatt till svenska.

Boken handlar om ett gäng som kallar sig urbana forskare, alltså de utforska hus m m som ingen har besökt på evigheter. Ställen som har blivit övergivna med alla saker kvar inuti. Denna gång ska de besöka ett övergivet hotell som byggdes av en väldigt speciellt människa. En man som hade blödarsjuka och hade socialfobi. Inne i hotellet möter de mer än mörkret, de möter ondskan själv. Historien utspelar sig under åtta timmar, från 21-05.

Jag hade svårt att lägga mig ifrån boken, den var mest spännande om men slutet kanske kunde ha varit lite annorlunda. Gillar man spännande böcker så tycker jag att man ska läsa Intrång!


Inköp

Idag surfade jag på adlibris för att leta efter två böcker jag skulle köpa till Lukas, men som vanligt blev det mer än de två böckerna som jag hade planerat.

Bokpaketet kommer att innehålla
Den silvriga barnkammarboken
Min skattkammare
Det susar i säven
Potensgivarna
De oskuldsfulla
Ut ur mörkret

Har ni läst någon av böckerna? Vad tyckte ni i så fall om dem? Inga spoilers tack!

Prins Annorlunda

Jag var på bibblan i veckan och såg då denna bok, blev genast nyfiken och vips så lånades den med hem! Boken är en biografi skriven av Sören Olsson och hans fru Yvonne. Sören Olsson är nog mest känd som medförfattare till Bert- och Suneböckerna.

Söre och Yvonne har tre barn, en pojke och två flickor. Pojken heter Ludvig och det är om honom boken handlar om. Eller inte enbart om honom utan om hur det är att få ett barn med Downs Syndrom utan att man har upptäckt det på ul. Ovissheten innan diagnosen är fastställd och hur det är att vara förälder till ett barn som är annorlunda i samhällets ögon.

När Ludvig är 12 eller 13 år så upptäcker läkarna en sak som vänder upp och ner på hela deras vardag. Ludvig har ett allvarligt hjärtfel som inte har upptäckts tidigare. Detta hjärtfel kommer att förkorta Ludivgs liv och ingen vet när döden kommer att slå till.

Boken känns ärlig och språket är lätt. Jag läste ut den på några få timmar, kunde inte lägga ner den helt enkelt.


Musselstranden

Musselstranden är skriven av Marie Hermanson. Jag har tigare läst Hembiträdet och Mannen under trappan och måste säga att de böckerna är snäppet bättre än Musselstranden. Jag tycker bäst om Mannen under trappan, lite smått obehaglig men ändå fängslande.
Det är något med Maries berättarstil som får mej att fastna, att vända bla

Handling (från adlibris)
Från ett smutsigt barnhem i Indien anländer Maja till sommarhuset i Bohuslän. Året är 1969, en tid full av framtidstro. Hennes adoptivfamilj är idealisk: föräldrarna är kulturkändisar, farfar professor, syskonen begåvade och självständiga. Men Maja är en gåta. Trots kärlek och uppmuntran förblir hon stum och otillgänglig.
   När Maja är fyra år följer hon med sina tonårssyskon för att tälta ute i havsbandet. Under natten försvinner hon spårlöst. Sex veckor senare finner man henne vid Musselstranden, långt från den ö där hon försvann.
   Ulrika, kamrat till Majas storasyster, följer händelserna på nära håll. Som vuxen grubblar hon fortfarande över Majas försvinnande. Hon beger sig på nytt till Musselstranden och gör ett märkligt fynd.
   Som en mörk skugga i bakgrunden finns en annan ung kvinna, Kristina, som skapar sina egna bilder, sin verklighet, av vad hon finner vid havet. Kanske har hon en ovanlig förmåga att se samband i det till synes oförenliga.


Om jag kunde drömma - Stephenie Meyer

Jag började i boken Om jag kunde drömma, men lämnade tillbaka den utan att ha läst ut den. Läste drygt 200 sidor, boken blev inte bättre, utan rena rama sömnpillret. Tur att det gick att skumläsa den, men orkade som sagt var inte med slutet.

Om jag kunde drömma är första boken om Edward och Bella, en kärlekshistoria mellan en vampyr och en människa.

Jag förstår inte riktigt hur böckerna kan ha blivit så populära, men jag kanske är för gammal ( 31år) för att inse det kärleksfulla i deras förhållande. Jag får inte en bild i mitt inre hur han ser ut för det är inte bra beskriver i böckerna, en mindre vet jag hur Bella ser ut. Jag tycker att Edward försöker styra Bella, och försöker ta reda på allt hon tänker och studerar henne när hon sover, smyger runt i deras hus. Lite väl kontrollerande kille för min smak.

Jag vet inte hur det hela artar sig, om hans kontrollbehov minskas eller inte.

Hade jag varit 15 så kanske jag hade gillat boken mer, men jag är tveksam för jag har haft ungefär samma boksmak så länge jag kan minnas. Men när jag var 15 så kanske jag inte tänkte på att Edward har lite kontrollbehov, jag kanske inte hade analyserat boken i mitt inre heller, utan läst den för vad den är; en kärlekshistoria mellan en vampyr och en människa.

Jag har nu börjat i Musselstranden av Marie Hermanson, hoppas den är lika bra som de andra böckerna jag har läst av henne! (Hembiträdet och Mannen under trappan, har ni inte läst dem så gör det!)

Män som hatar kvinnor

Idag läste jag de sista sidorna i denna sega bok. Det tog drygt 300 sidor innan det började hända något intressant, sen avslutades boken med 50-60 sidor som var ganska trista. Kan det vara så att jag hade för höga förväntningar? Alla verkar ju hylla Stieg Larssons böcker, men just nu förstår jag inte varför.

Stieg har ett bra språk men ibland för mycket ointressanta saker. För vem bryr sig om att Salander har en toshiba laptop eller hur många gigahertz datorn är på osv.

Jag kommer säkerligen läsa de andra två böckerna för det är ju en trilogi, och har man läst första boken måste man ju läsa de andra två med. Jag hoppas innerligen att de andra två böckerna är mer intressanta från början.

Jag har helt klart läst bättre kriminalare/deckare än Män som hatar kvinnor.

Uppdatering, igen!

En del av er kanske vet att jag har fått en son, en del vet inte. Men sonen är anledningen till att jag uppdaterat lite för dåligt här, tiden har bara rusat iväg!

Får se om jag kommer ihåg alla böcker jag har läst sen sist! Skriver iaf om dem som jag kommer ihåg!

Julfritt av John Grisham, denna bok började jag med samma dag som jag fick pinvärkar, alltså dagen innan min son föddes. Jag tyckte att denna bok var lite småmysig och trevlig. Har inte sett filmen, men tror inte den är lika bra som boken.

Här är info om boken:
Tänk dig ett år utan jul. Att inte behöva trängas i varuhusen, gå på julfester, äta en massa fet mat, få julklappar som man inte vill ha. Allt det där är just vad Luther och Nora Krank vill slippa när de bestämmer sig för att, för en gångs skull, strunta i att fira jul. De kommer inte att bjuda in grannarna på det traditionella julkalaset, de kommer att vara de enda på hela gatan som inte kommer att ha några juldekorationer eller någon julgran. När det väl blir jul ska de ha gett sig iväg på en härlig kryssning i Karibien.
Men att strunta i julen är inte fullt så enkelt som de tror – de upptäcker snart att det kan få vådliga konsekvenser…

Vila på gröna ängar av Anne B Ragde.
Denna bok "slängde" jag mej över när vi kom hem från sjukhuset. Jag läste och Lukas ammade. Tyvärr blev jag besviken på denna tredje och avslutande bok. Det hände liksom inget i historien kändes det som. Trist allt det blev så när de andra två böckerna var så bra!

Här är info om boken:
Sedan Torunns pappa dog kämpar hon, storstadsflickan från Oslo, med att ta hand om hans gård och hans grisar. De andra i familjen Neshov verkar fullt upptagna med nya livsprojekt och har ingen tid för gården.
Äldste farbrodern Margido är begravningsentreprenör och håller just på att utvidga sin verksamhet och den yngre farbrodern Erlend och hans partner väntar barn tillsammans med två kvinnor.
Så kommer sommaren och familjen samlas på Neshov. Torunn har ett beslut att fatta som kommer att påverka allas framtidsplaner.

Sen har jag läst del 4-8 i Jarastavens vandring av Saga Borg, sparar lite på den sista boken. Känns så trist när man vet att det är sista boken i serien man läser, tomt på någotvis. Hade samma känsla när jag läste sista boken i Sagan om isfolket.
Här kan ni läsa mer om Jarastavens vandring!

Midvinterblod av Mons Kallentoft är en bok jag rekommenderar! Ska helt klart läsa mer av Mons! Jag fångades redan i början av boken, han har ett spännande språk. Enkelt men ibland så djupt, om ni förstår hur jag menar.

Här är info om boken:
Det är den kallaste vintern i mannaminne och en man hittas hängd i ett träd ute på Östgötaslätten. Tillvägagångssättet påminner om de gamla asatroendes ritualer vid människooffer och kriminalinspektör Malin Fors ger sig ut på jakt efter mördaren. Men rör det sig verkligen om ett offer? Och varför har någon velat ge sig på Bollbengan, en av Linköpings utstötta? Under de kalla stjärnorna svävar Bollbengans ande och manar på Malin att ta reda på hans historia

 Vit oleander av Janet Fitch. Ibörjan tyckte jag boken var bra, men efter halva boken så kändes det som en upprepning och slutet vart lite snopet. Förstår inte att Oprah tyckte att den var så bra. Nog för att det är sorgligt att det finns barn som flyttar från ena fosterfamiljen till den andra. Ingen bok som jag kommer att springa runt och rekommendera. Jag har faktiskt inte sett filmen,

Här kommer info om boken:
Astrid är tolv år gammal då hennes mamma döms till livstids fängelse för mord. Bakgrunden till det kallsinniga brottet är tragisk - men har en grym logik. Ingrid Magnussen, den begåvade poeten som med sin kvicktänkthet och svala skönhet förtrollar och manipulerar omgivningen, kan omöjligt acceptera ett omvänt marionettspel. När älskaren sviker brister allt. Utan en tanke på dotterns framtid verkställer hon sin skoningslösa hämnd.
För Astrid väntar en helt ny verklighet då fängelseporten slår igen bakom modern. Som ett av Los Angeles tusentals fosterhemsbarn flyttar hon flera gånger under tonåren. Nya hem, nya fosterföräldrar, vitt skilda världar med helt olika krav och regler - att bara överleva är ibland en konst.
Men för Astrid innebär det också en oanad möjlighet. Med varje dyrköpt erfarenhet följer en ny pusselbit till hennes eget inre landskap och med växande självtillit börjar hon utforska och ompröva relationen till modern. Då Astrid vid en ny rättegång ombeds vittna till moderns fördel är svaret inte givet...

Färden genom mangroven av Maryse Condé. Detta är nog den sämsta bok jag har läst på läääääääääänge. Slutade med att jag skumma igenom den för jag ville inte lämna den helt oläst i bokhyllan. Har inget mer att tillägga om boken.

Här är info om boken:
Utbölingen Francis Sancher hittas en dag död, med ansiktet nertryckt i leran, på en stig utanför den lilla byn Rivière au Sel på Guadaloupe. Det förvånar få av byns invånare eftersom Sancher ofta brukat förutspå att han skulle gå en onaturlig död till mötes. Han var en hemlighetsfull och vemodig man, lika avskydd som älskad.
Den stilige Sanchers död blir upptakten till en berättelse om kärlek och hat, om rädsla men också om försoning. Byborna samlas till en gemensam likvaka och under en och samma natt berättas var och ens livshistoria. Bybornas minnen bidrar med olika pusselbitar till mysteriet Francis Sancher. Det är en färgstark skildring som fångar mycket av den karibiska kulturens temperament och dramatiska historia.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska börja med, får se vad jag har i min pockethög. Blir mest pocketböcker eftersom jag mest läser när jag ammar. Jag ligger ner och ammar så det blir för tungt med en inbunden bok!

Hmm kanske dags för en uppdatering!

Ska försöka komma ihåg vad jag har läst sen sist, har varit mycket slarvig må jag säga!

Jag har iaf läst första boken i serien Anne på Grönkulla, blev lite besviken, tycker att tv-serien är bättre än boken iaf. Men jag ska nog ge mej på resten av böckerna vid ett senare tillfälle.

Jag har även läst Berättelse om Herr Roos av Håkan Nesser, tredje boken om Barbarotti. Jag gillar verkligen böckerna om Barbarotti, det är lite mystiska, huvudpersonerna alltså. Man tror att de är vanliga personer men de har alla sina egna hemligheter. Så klart ser jag fram emot en ny bok om Barbarotti!

om boken (från adlibris)
Ante Valdemar Roos, 59-årig ekonom med pyrofil läggning, Anna Gambowska, 20-årig flicka på glid,  kriminalinspektör Gunnar Barbarotti i gips, kriminalinspektör Eva Backman utan gips. Det är några av personerna i Nessers tredje roman om Gunnar Barbarotti och hans poliskolleger i Kymlinge någonstans i Västsverige. Ett falurött torp mitt i skogen och en lång kedja av hotell, motell och bensinstationer på sträckan mellan Kymlinge och Maardam är spelplatsen.

(tänka, tänka, vad har jag mer läst)

Jo just det!
Geralds lek av Stephen King. Boken började bra och lite läskigt, men slutet var tyvärr inte lika bra!
om boken:
I en stuga i Maine, en varm oktoberdag, förbereder sig Jessie och Gerald Burlingame för en lek - och de tänker inte spela canasta.
Men då handfängsel nummer två låser fast henne vid sängen vill inte Jessie vara med längre. Hon sparkar till Gerald, men resultatet blir oändligt mer dramatiskt än hon avsett. Det idylliskt belägna huset vid sjön har med ens blivit en isoleringscell, och ger för Jessie en ny och fasansfull innebörd åt ordet ensam. Medan mörkret tätnar i vrårna och skuggorna hotfullt börjar röra sig längs rummets väggar, utspelar sig ett drama som får skärselden att vid jämförelse framstå som något riktigt trivsamt.

Till dess din vrede upphör av Åsa Larsson
jag tror att antingen gillar man Åsas böcker eller så gör man det inte. Jag tillhör den skara som gillar hennes böcker.  Jag vet inte riktigt varför jag fastnar för hennes böcker, kanske på grund av det enkla språket som ändå beskriver bra.

om boken (från adlibris)
Någon mördar Wilma Persson och Simon Kyrö när de dyker på ett plan i Vittangijärvi.
   Vad är det för gammal hemlighet de har kommit på spåren? Och vem är beredd att mörda för att hindra att den kommer ut?
   En mordutredning tar sin början där polisinspektör Anna-Maria Mella hotas och kammaråklagare Rebecka Martinsson får besök av de döda.


Blå Dahlia av Nora Roberts, om ni inte visste om det så har Nora släppt första boken i en ny serie. Detta är en typiskt Nora Roberts bok. Kärlek på hög nivå och givetvis lite övernaturliga väsen med i det hela. Men jag kan ändå inte låta bli att läsa hennes böcker, fast de är snarlika varandra!

om boken (från adlibris)
Tillsammans med sina två små livliga söner flyttar den unga änkan Stella tillbaka till sina barndomstrakter i södra USA. Här har hon fått både bostad och jobb på det anrika Harper Handelsträdgård. Hon avskräcks varken av huset eller av dess ägarinna; den stentuffa Roz Harper. I närheten bor också den oborstade men snygge landskapsarkitekten Logan Kitridge. Snart inleder Stella och Logan en het romans.
   Men det finns någon som inte är glad åt deras kärlek? Ett kvinnligt andeväsen stör ofta Stellas nattsömn. Kan det vara någon som tidigare bott på Harpers Handelsträdgård? Vad har hon för ett förflutet som inte lämnar henne någon ro?

Nattfåk av Johan Theorin, ojojojojojojoj säger jag bara! Läääääääääääs och njut av en bra bok! Detta är helt klart en av de bästa böcker jag har läst på länge! Jag hade svårt att lägga mej ifrån boken fast jag såg dubbelt av trötthet. Ville att den skulle vara länge samtidigt som jag ville veta hur den skulle sluta!

om boken av adlibris
När den kraftiga storm som kallas fåken drar in över Öland gör man bäst i att hålla sig hemma. Fåken som kommer med is, snö och dimma och som drar med sig allt i sin väg. I Johan Theorins nya bok har det blivit vinter på ön. Familjen Westin har nyligen flyttat dit från Stockholm, till en stor gammal ödegård som de tänker renovera. Snart får de höra en del ruskiga sägner om stället. Sådant som naturligtvis bara är skrock och vidskepelse ? eller?  



Hmmmm jag tror det är alla böcker jag har läst sen sist jag uppdaterade!


Lyssna till ditt hjärta, Tara!

(bild från adlibris)

Häromdagen läste jag ut tredje boken om Tara Flynn av Geraldine O'Neill. Jag har gillat de andra böckerna om Tara så detta var en efterlängtad bok från min sida. Dock så dröjde det ett tag innan den kom så jag hade glömt lite från de andra böckerna men efter lite läsande kom händelserna ifatt mig igen! Gillar man böcker i stil med Graceline O'Malley, Maeve Binchy och Nora Roberts så gillar man antagligen böckerna om Tara Flynn. Ge henne en chans om inget annat!

Igår lånade jag hem de två första böckerna om Anne på Grönkulla så de ligger överst i läshögen nu!

(text från adlibris)
Det är tidigt 60-tal och världen förändras. För Tara Flynn, som växte upp under fattiga förhållanden i den lilla irländska byn Ballygrace, har tiden rusat iväg. Hon är nu en vacker, ung kvinna som driver ett litet pensionat i England, men vägen dit har varit kantad av både glädje och smärta. Hon har mött stor kärlek och bottenlös hjärtesorg, hon gifte sig med och förlorade en älskad man, men hon har också fått många trogna vänner. 
       Med stor iver går Tara nu in för rollen som framgångsrik yrkeskvinna. När Frank, en gammal kärlek från det förflutna, dyker upp och erbjuder henne att bli delägare och direktör för stadens mest ansedda hotell avböjer hon artigt - hon kan inte förlåta hans tidigare svek. Till slut tar hennes glödande entusiasm överhanden och hon accepterar. Men Frank har aldrig kunnat glömma Tara - ska kärleken få en andra chans?

Vita nätter

För någon vecka sedan läste jag ut boke VIta nätter av Ann Cleeves. Detta är andra boken på svenska, den första boken heter Svart som natten.

Boken utspelar sig på Shetlandsöarna, tyvärr får jag ingen riktig bild av hur det ser ut där på Shetlandsöarna men jag föreställer mej naturen som den är på Island. Kanske har jag helt fel för mej!

Poliskommisarien som står i centrum i Anns böcker är Jimmy Perez. Årstiden är sommar och på Shetlandsöarna blir det aldrig riktigt mörkt på kvällarna/nätterna, precis som norrut här i Sverige.
Det är vernissagefest och dit kommer en man som påstår att han inte vet vem han är, han brister i gråt och Jimmy försöker luska ut vem han är. Men mannen försvinner mystiskt därifrån och dagen därpå hittar man honom död, han hänger i en fiskebod och har en clownmask för ansiktet.

För att lösa mordgåtan behöver Jimmy forska i det förflutna.

Jag gillar själva storyn och Anns skrivsätt, jag gillade ju även hennes förra bok Svart som natten. Denna gång kunde jag faktiskt inte luska ut vem som var mördaren förrän det avslöjades i boken.

Givetvis längtar jag till nästa bok kommer ut på svenska!

Nu ska jag fortsätta att läsa Lyssna till ditt hjärta, Tara av Geraldine O'Neill. Jag jobbar en del och är gravid så min ork tryter tyvärr. Men jag försöker iaf hålla igång läsandet!

Den mörka ängeln av Mari Jungstedt

Jag läste precis ut Den mörka ängeln och vet inte riktigt vad jag ska tycka om den. Som vanligt gick det fort att läsa Maris bok, hon har ju inget svårt språk, ibland känns det nästan lite för banalt men ändå kan jag inte låta bli att läsa hennes böcker.

Tycker inte att Den mörka ängeln är någon direkt kriminalroman/deckare utan mer en bok känslor från alla inblandade. Verkar som om alla mer eller mindre är på väg in i någon livskris. Tyvärr kunde man luska ut ganska fort vem som var den skyldige.

Nu låter det som om jag inte alls gilla boken men på något konstigt vis så gillar jag nog den iaf. Jag kommer säkerligen läsa nästa bok av Mari Jungstedt för jag är ganska säker på att det kommer en sjunde bok.

Info om boken (text från adlibris)
Vårvindarna viner över Gotland när den nya kongresshallen intill Visby hamn ska invigas. Alla öns potentater är inbjudna och festfixaren Viktor Algård lyckas genomföra arrangemanget perfekt. Men det ska bli hans sista fest. Morgonen därpå hittas han mördad i en undanskymd personalhiss i byggnaden.
   Kort efter mordet totalförstörs tre sommarstugor i en våldsam brand ute vid ett raukområde på södra Gotland.
   Kommissarie Knutas söker kopplingar och ställs inför ett mörkt drama som tvingar honom att konfronteras med egna problem.
   TV-journalisten Johan Berg tar hjälp av sin Emma för att söka sanningen, vilket får förödande konsekvenser.
   Och i utredningens skugga skymtar den mörka ängeln, oåtkomlig och obeveklig.

Ooooooops

Dålig uppdatering som vanligt!

Sen sist har jag iaf läst ut Alltid Odd av Dean Koontz, jag tyckte att första boken om Odd var bättre. Har tredje boken hemma och den väntas på att läsas.

Idag läste jag ut en av de bättre böckerna jag har läst på länge. Människohamn av John Ajvide Lindqvist. En rysare som utspelar sig på en fiktiv ö i stockholms skärgård. Underbar historia, bra språk men slutet var lite hastigt och lustigt tycker jag.  Men boken är helt klart läsvärd och nog den bästa boken jag har läst av John Ajvide Lindqvist.

Nu har jag tre böcker som jag väljer mellan, tre efterlängtade böcker!
Den mörka ängeln av Mari Jungstedt
Vita nätter av Ann Cleeves
Lyssna till ditt hjärta, Tara av Geraldine O'neill.

Får se vilken jag ska ta först! Vilken tycker ni?


Svårfångat byte

Idag läste jag ut åttonde boken om Stephanie Plum av Janet Evanovich.
Stephanie Plum är en prisjägare, kanske inte världens smidigaste sådan utan hon bjuder på mycket fniss!

Jag gillar Plum, vissa böcker är så klart roligare och bättre än andra. Man ska läsa dem i följd för att få mest ut av dem. Jag har 12 böcker om Plum, tror det finns 13 på svenska än så länge. Jag spar på dessa böcker för jag vill inte att de ska ta slut.

Om ni inte har testat Evanovich så gör det!

Tomt

Idag läste jag ut Det, och nu känns det så tomt. Känns som om jag var en del av gänget, att jag upplevde deras sommar med diverse äventyr och obehag. Har ni inte läst Det av Stephen King så rekommenderar jag det.
Jag är sugen på att se filmen igen, det var lääääängesen jag såg filmen.

Lilla Derry i Maine ser ut som den typsika amerikanska småstaden - hamburgerbarer, butiker, en fabrik, grönområden m m. Men det är bara på ytan för i kloakerna understaden, i kanalerna som går igenom den och i ödemarkerna stax utanför lurar ondskan, lurar Det.
En gång på 50-talet har en grupp skolkamrater, förenade av en gemensam känsla av att vara misslyckade och utstötta, samlat sina krafter och tortsat Det, drivit ondskan och skräcken tillbaka till de mörka djup där den hör hemma. De har svurit en helig ed på att åter samlas om Det kommer tillbaka.
Så när en serie ohyggliga mord och gåtfulla försvinnanden på nytt skakar Derry, lyfter Mike Hanlon, den ende av dem som blivit kvar i Derry, telefonluren och kallar sina kamrater till hjälp.
Alla lämnar sina hem och familjer, sina framgångsrika karriärer, för att än en gång med livet som insats trotsa skräcken, trotsa Det.

Om

Min profilbild

Linda

RSS 2.0