En hjärtformad ask

image13

Häromkvällen läste jag ut denna bok. Joe Hill är Stephen Kings son. Boken var ganska så bra, iaf 3/4 av den för slutet kunde varit lite mer spännande tycker jag.
Joe Hill skriver på ett lätt sätt, kan nog jämföras lite med Dean Koontz. Inte för att Stephen skriver svårt men jag vet att många tycker att han gör det.

Skulle du köpa en vålnad? Förmodligen inte.
Men det är just vad Jude Coyne gör, på internet. Coyne är en firad rockstjärna som dragit sig tillbaka till sin gård i North Carolina med sin samling av platinaskivor, ockulta troféer och sin flickvän, Georgia.
Vålnaden som levereras punkligt i en hjärtformad ask är tänkt som ett makabert tillskott till samlingarna.
Men vålnaden vill se Jude Coyne död och begraven. Och det gäller inte bara Coyne. Alla som kommer i vålnadens väg riskerar att gå samma öde till mötes.

Jude och Georgia tvingas fly för sina liv. Det blir en skräckfärd till helvetet utan returbiljett, undan vålnaden, utan nåd.

Kommentarer
Postat av: Amoroso

Såg i Theresans blogg att du var på jakt efter Söner och älskande. Kolla in bibliotek.se Där kan du se vilka bibliotek som har Söner och älskande! Om inte ditt närmaste bibliotek har den så beställer de in den från något annat bibliotek som har den!

2008-03-06 @ 20:31:48
URL: http://amoroso-mildasanger.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0