Den mörka ängeln av Mari Jungstedt

Jag läste precis ut Den mörka ängeln och vet inte riktigt vad jag ska tycka om den. Som vanligt gick det fort att läsa Maris bok, hon har ju inget svårt språk, ibland känns det nästan lite för banalt men ändå kan jag inte låta bli att läsa hennes böcker.

Tycker inte att Den mörka ängeln är någon direkt kriminalroman/deckare utan mer en bok känslor från alla inblandade. Verkar som om alla mer eller mindre är på väg in i någon livskris. Tyvärr kunde man luska ut ganska fort vem som var den skyldige.

Nu låter det som om jag inte alls gilla boken men på något konstigt vis så gillar jag nog den iaf. Jag kommer säkerligen läsa nästa bok av Mari Jungstedt för jag är ganska säker på att det kommer en sjunde bok.

Info om boken (text från adlibris)
Vårvindarna viner över Gotland när den nya kongresshallen intill Visby hamn ska invigas. Alla öns potentater är inbjudna och festfixaren Viktor Algård lyckas genomföra arrangemanget perfekt. Men det ska bli hans sista fest. Morgonen därpå hittas han mördad i en undanskymd personalhiss i byggnaden.
   Kort efter mordet totalförstörs tre sommarstugor i en våldsam brand ute vid ett raukområde på södra Gotland.
   Kommissarie Knutas söker kopplingar och ställs inför ett mörkt drama som tvingar honom att konfronteras med egna problem.
   TV-journalisten Johan Berg tar hjälp av sin Emma för att söka sanningen, vilket får förödande konsekvenser.
   Och i utredningens skugga skymtar den mörka ängeln, oåtkomlig och obeveklig.

Kommentarer
Postat av: Camilla

Det blev Swing It, nån bok man fick med Hennes.. Eller tidningsansvarig som är så heter det "plasten gick sönder".Så du har redan läst ut den mörka ängeln :)vilken blir det nu?

2008-09-13 @ 21:57:34
Postat av: Camilla

döööh, du skrev ju vilken du hade börjat på, haha.. :)

2008-09-13 @ 21:59:02
Postat av: louize

Precis läst ut den jag med :) Fattade dock inte varför Alexander blev misshandlad o var det halvbrorsan Mats som dödade Vivecka? Tvunegn o höra med någon så jag inte missuppfattad det hela .

2011-08-02 @ 00:16:36
URL: http://www.pappasflicka.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0