16+1

Förra veckan kände jag små darrningar i magen, har känt det i helgen med. Det är oftast på samma ställe så jag är ganska säker på att det är bebisen jag känner. Äntligen!

Inatt drömde jag att jag födde en pojke i den vecka som jag är i nu. Han var välskapt och kunde till och med le direkt! Det enda han inte gjorde var att äta/amma, så jag "tvingade" honom till att prova och efter ett tag fungerade det perfekt. Det enda jag inte kom ihåg var att jag hade fött honom, hade inget minne av förlossningen, hur den startade osv. Så jag bergärde att få min förlossningsjournal och i den stod det att jag var aggressiv och att de hade funderat på att typ binda fast mina händer i sängen.

Helt knasigt vad man kan drömma konstiga saker! Innan vi gifte oss förra året så drömde jag mycket om bröllopet. Men kom aldrig ihåg vad som hände under vigselakten. :-)

Idag ska jag jobba, 16.30-22. Och jag tror att det är ett bra gäng som jobbar, skönt!


skolan är slut

Igår slutade jag omvårdnadsprogrammet, fyra terminer med skola och jobb. Är nöjd över mina betyg, fick nämligen 7 mvg och 3 vg. Inga g och inga ig. 

Dagen började med champagnefrukost, givetvis drack jag inget. Dagen avslutades med klassfest och allt vad det innebär med min klass. Jag var fyllechaffis, fick dumpa en klasskompis som höll på att däcka/flippa ut, jobbigt måste jag säga. Men det är inte första gången det blir så när vi festar, vissar vet inte sina gränser. Men överlag så var kvällen rolig, kul att studera onyktra vänner! Jag var hemma vid 1 inatt och kom i säng vid 2. Vaknade i förmiddags av åska, trötthet och huvudvärk med andra ord så kände jag mej bakis.  Lite trist att inte träffa alla vänner lika ofta, för de har blivit mina vänner. Detta är nog den klass som jag kommer att minnas bäst, en klass där man har kunnat slänga käft. Vi har skrattat, bråkat och gråtit ihop. Tack vare denna klass har jag träffat två av mina absolut bästa vänner, Elin och Jessica. Kanske känner de lika, kanske inte. Men det känns som om vi kan prata om allt!  Givetvis kommer vi att träffas och hålla kontakten!

Snart drar sommarschemat igång på allvar och sommaren kommer nog att svischa förbi i en rasande fart!

Nu ska jag fortsätta ladda upp bilder på bilddagboken, sen ska jag nog läsa lite i Sjöjungfrun av Camilla Läckberg.

shoppat

Jag är så glad! Igår fick jag ett par byxor av en vän som jag kan knäppa, underbar känsla!
Sen idag var jag på H&M och shoppade 2 par mjukisbyxor, 2 par shorts och 1 par långbyxor, härligt att ha byxor som jag kan knäppa!

Tröjor är det inte så akut med som tur är.

Vi köpte även en grästrimmer, hoppas den är bra!

Sen blev det lite matvaror ifrån Citygross och Netto.

Imorgon är det utflyktsdag med klassen, vi ska till naturreservatet Skäralid. Kan nog bli trevligt, bättre än lektioner iaf! Sen på onsdag är det dags för skolavslutning!
Imorgon ska jag även till bibblan och låna hem Camilla Läckbergs senaste bok, ska bli spännande att se hur den är!

Nu ska jag nog leta upp sängen, läsa lite innan det är dags att sussa lite.

15+0

"En bebis kommer göra kärleken starkare, dagarna kortare, nätterna längre,plånboken mindre,hemmet gladare, kläderna sjaskigare, det förgångna bortglömt och framtiden värd att leva för" //Don Herold


Japp, jag är gravid för er som inte visste det och jag tror inte att det är många av er som vet om det! Idag går jag in i vecka 15+0, är alltså redan i vecka 16. Dock så dröjer det fyra veckor till det är dags för ultraljud. Min barnmorska tror att jag kommer att flyttas så hon tyckte inte att det gjorde något med ett litet senare ultraljud.

Nu mår jag ganska bra, i början av veckan drabbades jag av någon konstig magsjuka tror jag. Spydde och lite annat och mådde tokilla i nästan två dygn. Sen mådde jag bra igen! Verkar som om illamåendet på kvällarna har försvunnit, men det är inget jag saknar.

Beräknad förlossnings dag är den 29/11, men det kanske ändras när vi varit på ultraljud.

JAg ska försöka uppdatera denna blogg lite oftare, men jag lovar inget! =)