söndag

Nu har jag jobbat en hel vecka, eller rättare sagt fem dagar. Ska jobba imorgon igen, har dock varit ledig hela helgen. Det är faktiskt roligt att jobba och det bästa på hela dagen är när jag kommer hem och får en kram av Lukas, och sen vill han vara med sin mamma ett tag!

Idag har vi varit på Familia, jag lämnade in min telefon på lagning och köpte lite kläder till Lukas. Sen blev det lite shopping på citygross och så var vi inom IKEA för att köpa deras lära-gå-vagn men det blev ingen för de hade den på varuutlämningen på BErga och eftersom vi var på IKEA 17.40 och de stänger 18 så hann vi helt enkelt inte. Men det kommer fler gånger om jag inte hittar någo begagnad. Ska höra runt och hoppas på napp.

Lukas reser sig mot saker hela tiden och börjar gå längs soffan. Kristian berättade att häromdagen så stod Lukas helt själv, han var fokuserad på en leksak han hade i händerna. Helt sanslöst att han redan har kommit så här långt i utvecklingen. Vi får väl se om han går innan han fyller ett.

Jag har redan börjat fundera på vinterkläder, hösten känns lite lättare. Men jag får nog jaga rätt på regnkläder men det blir nog svårt eftersom de flesta regnkläder börjar i storlek 80 och Lukas har 68 i det mesta för tillfället. Och jag vill inte betala multum för kläder. Men vi får väl se om jag hittar något. Sen satsar jag nog på en fleeceoverall och en tjockare overall. Vill inte ha en tjock overall när han ska åka bil, då får han säkert värmeslag. Bättre med lättare klädsel i bilen om man ska iväg och handla eller så. I vagnen behöver han kanske inte heller en supertjock overall eftersom vi har ett fårskinn och en footsack. Men en tjock overall behövs om han ska krypa runt eller om vi har tur, åka pulka.

JAja, det löser sig nog!

På tisdag ska min mor passa Lukas en liten stund. Kristian ska iväg vid 14 och jag slutar 13.45 och hinner inte hem. Så mormor passar fram till jag kommer hem och jag ska försöka att inte stressa hem. Farfar hade tänkt ställa upp men hade annat för sig, synd! Men det kommer säkert ett tillfälle då farfar kan passa Lukas. Och farmor ska också få passa honom, jag ska försöka fördela det rättvist så ingen känner sig undanskyffad.

Jag är lite sugen på att åka till Ullared för att shoppa kläder och leksaker till Lukas, får se om vi slår slag i saken!

Jag köpte lite saker ifrån Oriflame och är helnöjd med dem, och inte var de dyra heller!

Kommentarer
Postat av: Cecilia

Hahaha, jag läste inlägget här och när det stod att du börjar fundera på regnkläder redan så trodde jag att du menade till dig själv:) Men sen lät storlekarna jättekonstiga, och regnkläder är väl inte det första en vuxen kvinna blir shoppingsugen på? Men det är klart, till ett barn måste man ju prioritera torrt och praktiskt!

Postat av: Nancy66

Kul med shopping, ja kan tänka att de slåss om att vara barnvakt, ;)

Jag ska ha mitt barnbarn på lördag, myspys,,,Ha en fin kväll,

2009-08-05 @ 20:45:17
URL: http://nancy66.zoomin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback